Om os

Hvis din have skal blomstre

Din garanti for kvalitetsarbejde, god service og fair priser

Drømmer du om en smuk og spændende have, som kan danne rammen om det gode udeliv? Omgivelser, der skaber den rette stemning og atmosfære.
Gør din drømmehave til virkelighed med en erfaren anlægsgartner. AT Anlægsgartner udfører alle opgaver inden for anlæg, belægning, beplantning, træfældning og havearbejde.
AT Anlægsgartner lægger vægt på høj kvalitet. Vi har stor respekt for, at vores kunder har sparet sammen til lige netop det projekt, vi skal fuldføre. Derfor sørger vi altid for, at de får meget for deres penge. Vi er grundige, udfører opgaven til punkt og prikke, og afslutter pænt med de sidste detaljer helt på plads.
Hvis du ønsker inspiration og rådgivning til dit projekt, byder vi gerne ind med idéer og løsninger, som passer til dig og dine behov. Det gælder alt fra den japanske have til belægning og grønne arealer omkring din virksomhed.
AT Anlægsgartner hører hjemme i Ballerup og kører primært til opgaver i hovedstadsområdet og egnen omkring Roskilde, men du er selvfølgelig velkommen til at kontakte os, uanset hvor du bor. Vores kunder tæller både private bolig- og haveejere, offentlige kunder og erhvervskunder.
Selvom AT Anlægsgartner er et enkeltmandsfirma, så kan vi sagtens løfte store opgaver. Dels har vi maskiner, som letter arbejdet, og dels har vi gode samarbejdspartnere, som vi kan hyre ind til lige præcis din opgave. Det benytter vi os af ved større projekter, eller hvis du har en særlig kort deadline.

Bliv ringet op
pilen

Få et uforpligtende tilbud i dag

AT Anlægsgartner lægger vægt på høj kvalitet. Vi har stor respekt for, at vores kunder har sparet sammen til lige netop det projekt, vi skal fuldføre

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  Eller ring til os nu

  Vi står klar til at give dig et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave - ring i dag!

  Arthit Lodal Udengaard – Ejer

  Line Lodal Udengaard – Kontor

  Mann – Medarbejder

  Aof – Medarbejder 

  Allan – Medarbejder 

  Ring 31 31 52 32