Om os

Hvis din have skal blomstre

Din garanti for kvalitetsarbejde, god service og fair priser

Drømmer du om en smuk og spændende have, som kan danne rammen om det gode udeliv? Omgivelser, der skaber den rette stemning og atmosfære.
Gør din drømmehave til virkelighed med en erfaren anlægsgartner. AT Anlægsgartner udfører alle opgaver inden for anlæg, belægning, beplantning, træfældning og havearbejde.
AT Anlægsgartner lægger vægt på høj kvalitet. Vi har stor respekt for, at vores kunder har sparet sammen til lige netop det projekt, vi skal fuldføre. Derfor sørger vi altid for, at de får meget for deres penge. Vi er grundige, udfører opgaven til punkt og prikke, og afslutter pænt med de sidste detaljer helt på plads.
Hvis du ønsker inspiration og rådgivning til dit projekt, byder vi gerne ind med idéer og løsninger, som passer til dig og dine behov. Det gælder alt fra den japanske have til belægning og grønne arealer omkring din virksomhed.
AT Anlægsgartner hører hjemme i Ballerup og kører primært til opgaver i hovedstadsområdet og egnen omkring Roskilde, men du er selvfølgelig velkommen til at kontakte os, uanset hvor du bor. Vores kunder tæller både private bolig- og haveejere, offentlige kunder og erhvervskunder.
Selvom AT Anlægsgartner er et enkeltmandsfirma, så kan vi sagtens løfte store opgaver. Dels har vi maskiner, som letter arbejdet, og dels har vi gode samarbejdspartnere, som vi kan hyre ind til lige præcis din opgave. Det benytter vi os af ved større projekter, eller hvis du har en særlig kort deadline.

Bliv ringet op
pilen

Få et uforpligtende tilbud i dag

AT Anlægsgartner lægger vægt på høj kvalitet. Vi har stor respekt for, at vores kunder har sparet sammen til lige netop det projekt, vi skal fuldføre

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  Eller ring til os nu

  Vi står klar til at give dig et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave - ring i dag!

  Anbefalinger

  "Indkørsel og have

  vi har fået lavet hele vores have og indkørsel af A.T anlægsgartner, og de har lavet et fantastist arbejde, der er fokus på alle detaljer og der bliver ikke sprunget over nogle steder, vi vil til enhver tid give dem vores varmeste anbefalinger og vil uden tvivl komme til at bruge dem igen"

   

  Robert Buch, 2740 Skovlunde

  "Fjernet træer og stubbe i haven
  Vi var meget glade for at have besøg af AT og hans makker i de to dage, hvor de arbejdede i vores have. De var imødekommende, hjælpsomme og meget arbejdssomme og sluttede ikke, før de var helt tilfredse med arbejdet. Især en meget stor træstub voldte vanskeligheder og ingen havde kunnet forudse, at den var så genstridig at få op. Men AT og hans makker klarede den og arbejdede igennem, indtil det lykkedes. De fejede og ryddede pænt op, inden de tog af sted. AT havde stor viden inden for have og anlæg og ville gerne give et godt råd med forskellige andre af vores haveprojekter. Vi vil helt sikkert ringe til AT igen, næste gang vi skal have lavet noget arbejde i haven, vi ikke selv kan klare"

  Mathilde Augusta Villadsen, 3500 Værløse

  "Lavet ny forhave, sat hæk med muret bedkant omkring, omlagt indkørsel, havesti og græsplæne, etableret køkkenhave og sat stolper til hegn
  Arthit har i den grad lavet et flot stykke arbejde og så til aftalt tid. Derudover har han været meget fleksibel ift. at lave ekstra opgaver, vi gerne ville tilkøbe, mens han var igang. Arthit har hele vejen igennem udvist grundighed i både forklaring og udførelse af opgaven. Vi har haft en klar følelse af, at vores tilfredshed har været en drivkraft for ham, og selvom vi har ændret lidt på projektet undervejs, han han altid taget imod med et smil. Vi ved, vi skyder os selv i foden ved at give ham de bedste anbefalinger, for så bliver han sværere at få fat i til vores fremtidige projekter på matriklen. Men han fortjener dem"

  Martin Lyreskov, 2300 København S

  Ring 31 31 52 32