Brolægning

Skal du have anlagt en ny indkørsel, terrasse eller gangsti til din bolig eller virksomhed?

Brolægning

Skal du have anlagt en ny indkørsel, terrasse eller gangsti til din bolig eller virksomhed?

AT Anlægsgartner anlægger alt fra den skønne gårdhave og terrassen med natursten, til den smukke og stabile indkørsel, stengærdet i kampesten, og højbede eller stier i haven. Vi arbejder gerne med spændende effekter og forskellige niveauer i haven.

Vi har stor erfaring på området og deler gerne ud af vores viden. Måske har du selv en idé om, hvilke mønstre og sten du ønsker at bruge, men mangler viden om hvilke forbandt, der giver den største styrke og stabilitet. Måske har du slet ingen idé om, hvordan din indkørsel kan se ud, så den passer smukt til din bygning. Vi bidrager altid gerne med idéer, inspirationsmateriale og vejledning, så du kommer godt i mål med det bedste resultat!

AT Anlægsgartner har respekt for, at du gerne vil bruge dine penge smartest og selv bidrage til projektet, hvor du kan. Hvis du selv ønsker at lægge fliser eller sten, tilbyder vi derfor alene at udføre gravearbejdet effektivt med vores gravemaskiner.

Brolægger opgave

Bliv ringet op
pilen

Få et uforpligtende tilbud i dag

AT Anlægsgartner lægger vægt på høj kvalitet. Vi har stor respekt for, at vores kunder har sparet sammen til lige netop det projekt, vi skal fuldføre

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

    Eller ring til os nu

    Vi står klar til at give dig et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave - ring i dag!

    Ring 31 31 52 32