Brolægning

Skal du have anlagt en ny indkørsel, terrasse eller gangsti til din bolig eller virksomhed?

Brolægning

Skal du have anlagt en ny indkørsel, terrasse eller gangsti til din bolig eller virksomhed?

AT Anlægsgartner anlægger alt fra den skønne gårdhave og terrassen med natursten, til den smukke og stabile indkørsel, stengærdet i kampesten, og højbede eller stier i haven. Vi arbejder gerne med spændende effekter og forskellige niveauer i haven.

Vi har stor erfaring på området og deler gerne ud af vores viden. Måske har du selv en idé om, hvilke mønstre og sten du ønsker at bruge, men mangler viden om hvilke forbandt, der giver den største styrke og stabilitet. Måske har du slet ingen idé om, hvordan din indkørsel kan se ud, så den passer smukt til din bygning. Vi bidrager altid gerne med idéer, inspirationsmateriale og vejledning, så du kommer godt i mål med det bedste resultat!

AT Anlægsgartner har respekt for, at du gerne vil bruge dine penge smartest og selv bidrage til projektet, hvor du kan. Hvis du selv ønsker at lægge fliser eller sten, tilbyder vi derfor alene at udføre gravearbejdet effektivt med vores gravemaskiner.

Brolægger opgave

Bliv ringet op
pilen

Få et uforpligtende tilbud i dag

AT Anlægsgartner lægger vægt på høj kvalitet. Vi har stor respekt for, at vores kunder har sparet sammen til lige netop det projekt, vi skal fuldføre

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  Eller ring til os nu

  Vi står klar til at give dig et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave - ring i dag!

  Anbefalinger

  "Indkørsel og have

  vi har fået lavet hele vores have og indkørsel af A.T anlægsgartner, og de har lavet et fantastist arbejde, der er fokus på alle detaljer og der bliver ikke sprunget over nogle steder, vi vil til enhver tid give dem vores varmeste anbefalinger og vil uden tvivl komme til at bruge dem igen"

   

  Robert Buch, 2740 Skovlunde

  "Fjernet træer og stubbe i haven
  Vi var meget glade for at have besøg af AT og hans makker i de to dage, hvor de arbejdede i vores have. De var imødekommende, hjælpsomme og meget arbejdssomme og sluttede ikke, før de var helt tilfredse med arbejdet. Især en meget stor træstub voldte vanskeligheder og ingen havde kunnet forudse, at den var så genstridig at få op. Men AT og hans makker klarede den og arbejdede igennem, indtil det lykkedes. De fejede og ryddede pænt op, inden de tog af sted. AT havde stor viden inden for have og anlæg og ville gerne give et godt råd med forskellige andre af vores haveprojekter. Vi vil helt sikkert ringe til AT igen, næste gang vi skal have lavet noget arbejde i haven, vi ikke selv kan klare"

  Mathilde Augusta Villadsen, 3500 Værløse

  "Lavet ny forhave, sat hæk med muret bedkant omkring, omlagt indkørsel, havesti og græsplæne, etableret køkkenhave og sat stolper til hegn
  Arthit har i den grad lavet et flot stykke arbejde og så til aftalt tid. Derudover har han været meget fleksibel ift. at lave ekstra opgaver, vi gerne ville tilkøbe, mens han var igang. Arthit har hele vejen igennem udvist grundighed i både forklaring og udførelse af opgaven. Vi har haft en klar følelse af, at vores tilfredshed har været en drivkraft for ham, og selvom vi har ændret lidt på projektet undervejs, han han altid taget imod med et smil. Vi ved, vi skyder os selv i foden ved at give ham de bedste anbefalinger, for så bliver han sværere at få fat i til vores fremtidige projekter på matriklen. Men han fortjener dem"

  Martin Lyreskov, 2300 København S

  Ring 31 31 52 32