Anlægsgartner

Hvis din have skal blomstre

Anlægsgartner

AT Anlægsgartner er uddannet ”grå anlægsgartner”, men har også stor erfaring med de grønne opgaver, blandt andet fra pasning og vedligeholdelse af Assistens Kirkegård.

Vi anlægger din nye have eller laver ændringer til den gamle. Målet er altid, at din drømmehave etableres og bliver til virkelighed. Det kan være alt fra højbede, terrasser og belægning til gårdhaver, rullegræs og beplantning af træer og blomster i bede.

Hvis du har tegninger fra en havearkitekt, udfører vi projektet efter dem. Hvis ikke, så hjælper vi dig gerne med at tegne skitser og lave en god og realistisk plan ud fra dine egne idéer og ønsker. Vi har erfaringen og tænker altid havens vedligeholdelse ind i projektet, så du ikke får grimme overraskelser, når haven efterfølgende skal passes og plejes.

Vi har stort plantekendskab og ved, hvor du bedst placerer de forskellige bede i forhold til sol, skygge og verdenshjørner. Alle aspekter fra jordbundstype til trækronernes størrelser tænkes ind i planen.

Bliv ringet op
pilen

Få et uforpligtende tilbud i dag

AT Anlægsgartner lægger vægt på høj kvalitet. Vi har stor respekt for, at vores kunder har sparet sammen til lige netop det projekt, vi skal fuldføre

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

    Eller ring til os nu

    Vi står klar til at give dig et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave - ring i dag!

    Ring 31 31 52 32